+355 68 209 9990

Support 24/7

0 Shporta 0.00 lek

Kasa (0)

Asnje produkt ne shport

Miglio plus capsule x 60 caps - DR TAFFI

(0)
4 320.00 lek 4 320.00 lek

ROSEMARY rosmarina OIL 1 OZ

(0)
1 850.00 lek 1 850.00 lek

Rosewater Rejuvenating Spray 4OZ

(0)
1 160.00 lek 1 160.00 lek

Balsam pa shplarje me kivi

(0)
1 500.00 lek 1 500.00 lek

Maskë për çdo lloj floku përforcuese

(0)
2 190.00 lek 2 190.00 lek

Maskë balsamike ristrukturuese

(0)
1 500.00 lek 1 500.00 lek

Suplementi Perfectil për flokët,thonjtë dhe lëkurën

(0)
1 900.00 lek 1 900.00 lek

Organic Shop , avocado & honey mask per floket

(0)
450.00 lek 450.00 lek

Locion stilues për flokë të drejtë

(0)
1 450.00 lek 1 450.00 lek

Maskë scrub për skalpin e kokës

(0)
1 990.00 lek 1 990.00 lek